De Goudse Eend van Jeroen Carol-Visser.

De ex-voorzitter van de PINT maakt in Gouda zijn droom waar. In een voormalig hoempapa-tent, nu door Jeroen omgetovert tot een klasse kroeg met een vijftigtal heerlijke bieren op de kaart en vijf op de tap. En dat werd tijd, want Biertrips was naarstig op zoek naar kantoorruimte met barman! Net voor kerst was ik een van de eerste klanten en heb ik de zaak wekelijks gezelliger zien worden. Steeds meer Gouwenaars weten De Eend te vinden, de mond tot mond reclame begint te werken. Wat wil je ook, hoe kan Jeroen je nou een verkeerd biertje voorschotelen. Een aanrader is momenteel de Magma op de wisseltap, en alles aan heel sociale prijzen!

download (24)
Sierlijke glazen voor het lekkerste bier uit Tsjechiƫ.

 

In dit stukje wil ik twee vaste bieren op de tap bij De Goudse Eend promoten. Geniaal is het om als pils te kiezen voor de Budweiser Budvar uit Tsjechiƫ! Had er nog nooit van gehoord en schaam me daar een beetje voor. Ook al ben ik een groot fan van Jever Pils (31 januari in de Eend een Jever Party, een ode op dit biertje; zorg dat je erbij bent), dan ben ik nu ook een zeer groot fan van de Budweiser Budvar. Een zacht pilsje waar in de smaak zoet en bitter sierlijk om elkaar heen dansen! Het probleem van deze pilsjes (Budweiser Budvar en Jever) is dat je verwend raakt en vele andere pilsen slap, laf, en smaakloos gaat vinden. Dus dan maar vaker naar De Goudse Eend. Jeroen heeft ons bij de lurven!

 

10882295_10202273765444944_5819363266040487740_n
Jeroen is trots op zijn exclusiviteit voor dit bier in de regio!

 

Het ander biertje vast op de tap, en die nog beter verkoopt in De Goudse Eend, is de Brooklyn Lager. Dit is een American Amber Lager van 5,2% met maar liefst vijf hopsoorten. Dus fris, doordrinkbaar en zeer smaakvol. Kans op verslaving is zeer groot. Door te kiezen voor deze twee bijzondere doordrinkbare bieren op de tap heeft De Goudse Eend goud in handen. Woon je in de buurt en ben je er nog niet geweest, kom dan snel langs, en heb je zin in een feestje met leuke mensen kom dan zeker de 31e januari naar onze Jever Party in De Goudse Eend. Nog enkele kaarten HIER verkrijgbaar of aan de bar bij Jeroen!

 

images (1)
Kom ook naar de Jever Party in De Goudse Eend op 31 januari!

 

 

Betalen met iDEAL alleen mogelijk op PC of Laptop!

 

Tekst: A. Yavuz

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.