Brouwerijen en café’s die meer bekendheid willen voor hun brouwsels, en busladingenvol bezoekers willen ontvangen in hun proeflokaal, nemen direct contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Het is onze missie om speciaalbierliefhebbend Nederland kennis met u te laten maken.

Biertrips.nl is hét platform voor de leukste bierlocaties van ons land. We willen zoveel mogelijk liefhebbers van speciaalbieren verleiden met een rondleiding door uw brouwerij of met een heerlijke proeverij. Iedere brouwer en biercafé heeft zijn eigen profielpagina. Contactgegevens worden gratis vermeld. Maar heeft u behoefte aan meer bekendheid dan hoeft dat niet veel te kosten. Voor slechts € 350,00 excl BTW per jaar bieden we u ons totaalpakket met unieke mogelijkheden aan. Ideaal voor de kleine brouwer met of zonder eigen brouwketels en/of proeflokaal. Door goed samen te werken houden we onze unieke bezoekers op de hoogte van uw brouwkunsten. Zowel via banners op de verschillende pagina’s alsmede met een uitgebreide profielpagina helpen we u aan zoveel mogelijk bekendheid bij de juiste doelgroep.

Mond tot mond reclame, vooral voor speciaalbier, blijft de beste vorm van reclame. Samen met u onvergetelijke uitjes organiseren die we op onze nieuwspagina vermelden, zullen voor u veel nieuwe fans opleveren.

Naast het totaalpakket is het ook mogelijk om banners voor een week of een andere periode op al onze pagina’s te plaatsen.

Brouwerijen, biercafé’s en speciaalbierwinkels opgelet!!!

Ons basispakket t.w.v. €199,00 krijgt u van ons helemaal GRATIS als u met Biertrips een samenwerking aangaat. U een uitgebreide bedrijvenpagina, 2 keer per jaar een nieuwsbericht op onze site en 2 keer per jaar een advertentie op alle pagina’s en wij met een banner op uw site en eventueel foldermateriaal in uw zaak. Samen creëren we een platform waar we speciaalbier in Nederland en daarbuiten een enorme stimulans bezorgen.

Bel Ali Yavuz op 06-16144278 voor de mogelijkheden of stuur een mail naar info@biertrips.nl