Met onze site willen we zoveel mogelijk speciaalbierliefhebbers in contact brengen met de leukste en mooiste biercafes, de beste brouwers (al dan niet met eigen proeflokaal), en niet te vergeten de vele bierfestivals van ons ambiteuze landje, en daarbuiten.
In grote en kleine gezelschappen gaan we, beginnend met dagtripjes, geheel verzorgd en toch betaalbaar op pad. Met je eigen bierclubje, ofwel met onbekenden die jou bierpassie delen, zullen we kennis gaan maken met de meest bijzondere speciaalbieren op locatie. Door de brouwers erbij te betrekken zullen de tripjes gegarandeerd zijn van een hoge kwaliteit.
Meld je gratis aan op onze site. Blijf hierdoor op de hoogte van onze uitjes. Via onze site gaan we dagtripjes organiseren, en met de aangeloten cafes en brouwerijen bieden we ook arrangementen aan waar je op eigen gelegenheid gebruik van kunt maken. Onze verwachting is dat we medio 2015 beginnen met meerdaagse reizen langs de meest bijzondere locaties in binnen- en buitenland.
Biertrips.nl heeft als doel het promoten van speciaalbier. Volgens ons doe je dit het best als je zoveel mogelijk mensen in contact brengt met de brouwsels, waar er wekelijks nieuwe van op de markt komen. De kwaliteit van het geproefde bier moet de vonk doen overslaan. Geen betere ambassadeurs dan speciaalbierdrinkers!
Staat je brouwerij of speciaalbiercafé niet ons bestand? Neem contact met ons op en bedenk samen met ons een geslaagde proeverij, die je zaak de juiste bekendheid gee