31-01-2015: Eerste Jever Party in De Goudse Eend

Het is zover! 31 januari organiseert Biertrips de eerste, in hopelijk een lange reeks van, Jever Parties! Het concept is simpel en daarom gedoemd om een groot succes te worden. Kaarten zijn HIER voor € 10,00 te bestellen. Je krijgt hiervoor de hele avond bitterballen en andere hoogwaardige cafésnacks, en om in de stemming te komen ook twee pijpjes Jever Pils. De rest van de avond kan je Jever blijven drinken, maar Jeroen van De Goudse Eend heeft veel meer lekkers in huis! Wat dacht je van de Brooklyn Lager van het vat, een biertje van 5,2%, die gevaarlijker is dan crack; na het eerste biertje ben je al verslaafd! Daarnaast vragen we je door te reageren op dit bericht, een VERZOEKNUMMER aan ons door te geven. Het liefst van Duitse origine! Zo kan je nummers kiezen van bekende bands als Einstürzende Neubauten, Rammstein, Wir Sind Helden, maar waarom niet nummers van onbekendere bands zoals Ich Wolte Nur Ein Currywurst en de hardrockformatie uit Bremen genaamd Du Bist Meine Mutter Nicht!

 

download (12)
Een Currywurst!

 

Uit liefde voor Jever Pils en goede muziek zal dit initiatief van BIERTRIPS een begrip gaan worden in Nederland, en zal daarna snel de rest van de Wereld veroveren. We beginnen in de voor mij nu al meest favoriete kroeg van Gouda, De Goudse Eend (net open), en willen er uiteindelijk een echt festival van maken. Een festival voor 500 tot 1000 mensen die houden van zeer goed bier (naast Jever Pils ook twee of drie locale brouwers die hun specialiteiten tappen) en goede muziek (deze zullen door locale bandjes worden verzorgd). Met dit concept trekken we het land in. Te beginnen in goede biercafés en misschien in de zomer al in een mooi park ergens in Nederland!

 

download (7)
Nu al de beste kroeg van Gouda!

 

 

Maar we beginnen dicht bij huis, dus bestel voor de eerste Jever Party nu snel je kaarten want er zijn er maar 50! Zaterdag 31 januari in de Goudse Eend aan de Wilhelminastraat start het feestje om 20.00 uur tot sluitingstijd. Bis bald Leute!

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.