Jever Parties!!!

Wat vind je van het volgende idee: Vanaf volgend jaar, als de temperaturen weer stijgen en de zon veelvuldig schijnt, Jever-Parties organiseren. Jever-Parties? Wat zijn dat? Wij denken hierbij aan het volgende: Locale parties die we organiseren door het hele land, met tussen de 500-1000 bezoekers per evenement. Volop Jever Pilsener (als hoofdsponsor van de evenementen), goede locale bandjes, en daarnaast ook een paar (zeg maximaal drie) locale brouwers die hun brouwsels aanbieden. Locale lekkernijen, verbroederend, knus en Jever!!!

 

download
Friesland Boppe!!!

 

Jever Pilsener komt uiteraard uit het plaatsje Jever. Jever ligt in Ost-Friesland, naast onze provincie Groningen, en bevindt zich vlak achter de duinen. Jever is langzamerhand over de hele wereld grote getalen fans aan het creƫren. Een daarvan ben ik. Ik kan er namelijk alles mee. Ik kan het drinken bij mijn ontbijt, ik kan ermee badderen, ik kan uren verliefd naar het flesje kijken, ik kan dit pils zelfs nippen. Ik ben overtuigd Jever-evangelist!!!

 

images (1)
Ik word hier heel emotioneel van

 

 

Zie jij zulke parties zitten laat het ons weten. Wij hebben een facebookpagina aangemaakt die jij kan liken en waar je jouw liefde over Jever Pilsener en het idee van Jever Parties kan uiten. Hoe meer mensen meedoen hoe sneller we Jever zover krijgen als sponsor op te treden. Zie het als een petitie. Misschien wel de leukste petitie ooit!

Ga naar onze facebookpagina en nodig al je vrienden uit om de pagina te liken. Nog leuker is als je foto’s upload waarop te zien is hoe jij geniet van Jever Pilsener. Op naar de 10.000 likes en wij zorgen dat Jever Parties vanaf volgend jaar een begrip wordt!

20141127_122223
In kafe Belgiƫ aan de Oudegracht te Utrecht nu ook als halve liter te verkrijgen.

 

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.