HET LEVEN HEEFT WEER ZIN!!!

Inderdaad, het leven heeft weer zin als je op bieruitje met Biertrips bent geweest! Er is veel ellende op deze aardkloot en je daar af en toe voor afsluiten is wat we je aanraden. Tot eind mei heeft Biertrips drie zeer interessante en waanzinnig leuke uitjes gepland die daarbij heel goed kunnen helpen! Een van de deelnemers van ons vorige uitje (Het Hoge Noorden) had na afloop het gevoel dat de wereldvrede zou uitbreken. Toen hij dolenthousiast huiswaards ging en zijn vrouw begroette stond hij weer met beide benen op de grond. Het volgende uitje (naar Het Diepe Zuiden) heeft ie reeds geboekt en voor de zekerheid gaat zijn vrouw deze keer mee! Genoeg gekletst, overtuig jezelf en boek vandaag nog een van de onderstaande uitjes!

 

ZYTHOS BIERFESTIVAL LEUVEN!

download (28)

Zondag 26 april op naar de Brabanthallen te Leuven om te genieten van meer dan 500 soorten bier voor een euro per proefglas. Kosten uitje bedraagt € 37,50 p.p. en is inclusief luxe busvervoer v.v. inkom met 7 jetons (mooi woord hè) en versnaperingen in de bus! Opstappen kan in Amsterdam (9.00 uur), Utrecht (9.30 uur) en Eindhoven (10.30 uur)! Van 12.00 uur tot ongeveer 18.30 uur krijg je de tijd om van al het lekkers te proeven in gemoedelijke Vlaamse sferen! BOEK DIT UITJE!

 

TOER DE GEUZE ZONDAG 3 MEI!

images (24)

O.l.v. Theo Flissebaalje zullen we vier of vijf brouwerijen gaan bezoeken in het Pajottenland. Na afloop van de Toer met zijn allen dineren bij brouwerij 3 Fonteinen. Theo is kind aan huis bij deze brouwers en heeft veel extra’s geregeld op dit uitje. Kosten uitje bedraagt € 70,00 p.p. en hiervoor krijg je luxe busvervoer v.v. en met eigen bus gaan we van brouwerij naar brouwerij, diner 3 Fonteinen en voor onderweg in de bus heerlijke versnaperingen! Mis dit uitje niet als je geuzefan bent. De bus vertrekt om 8.00 uur vanuit Utrecht C.S. en pikt enkel in Breda nog deelnemers op, zodat we op tijd aan de Toer verschijnen. BOEK DIT UITJE!

 

BIERUITJE DIEPE ZUIDEN!

download (34)

Zaterdag 20 juni gaan we o.l.v. Ali Yavuz wederom er een gezellige dag van maken! Drie locaties kort op elkaar zullen we bezoeken. We beginnen met een lunch in Boscafé ’t Hijgend Hert te Vijlen met uiteraard een Hertbiertje na afloop. Even bergafwaards tuffen en we zijn in Gulpen waar we in de plaatselijke brouwerij een rondleiding krijgen en hun speciaalbieren gaan proeven. En als klap op de vuurpijl naborrelen in het stamcafé van onze gids, Café Frapé, aan de Maas bij de Servaasbrug te Maastricht! Uitbater Peter zorgt voor enkele zeer bijzondere bieren van de tap! En dan natuurlijk weer op naar huis, behalve als je wilt blijven! (die kans is groot) Opstappen te Gouda(9.00 uur), Utrecht(9.30 uur) en Eindhoven(10.30 uur)! Kosten uitje bedraagt € 70,00 p.p. en is inclusief vervoer v.v. heerlijke versnaperingen in de bus (verzorgt door buurvrouw), lunch en biertje ’t Hijgend Hert, rondleiding en proeverij bij Brouwerij Gulpener en eerste drie biertjes bij café Frape met heerlijke cafésnacks! BOEK DIT UITJE!

 

Wij van Biertrips garanderen levensgeluk! Waanzinnig goed verzorgde uitjes met zeer leuke deelnemers! BOEK vandaag nog een daguitje naar keuze en tot snel!!!

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.