Bieruitje Hoge Noorden en Jever Party!

Biertrippers aller landen verenigt u, want binnenkort zijn er weer twee waanzinnige bieruitjes. Zaterdag 31 januari houden we een Jever Party in Gouda en Zaterdag 14 februari gaan we op biertrip naar Maallust te Veenhuizen en de Koffer te Groningen. Natuurlijk willen we dat je daar (weer) bij bent.

download (20)

JEVER PARTY IN DE GOUDSE EEND!

De Jever Party wordt gehouden in De Goudse Eend aan de Wilhelminastraat te Gouda. Dit gezellige biercafé is onlangs geopend en wordt uitgebaat door Jeroen Carol-Visser, de oud-voorzitter van de Pint. Samen met De Goudse Eend wil Biertrips met het organiseren van deze Party een ode brengen aan Jever Pilsener! Kaarten kosten € 10,00 en hiervoor krijg je de hele avond borrelhapjes en uiteraard twee Jevertjes. De Party begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Naast Jever Pilsener, volgens ons het beste pils ter wereld, zijn er vele andere overheerlijke bieren te krijgen. Graag willen we ook een verzoeknummer van je op de mail; muziek van Duitse orgine heeft op een Jever Party de voorkeur maar alles mag en kan.

download (19)
Deze verantwoorde ouders geven in De Goudse Eend het juiste voorbeeld!

BIERUITJE HOGE NOORDEN NAAR MAALLUST EN DE KOFFER!

Het bieruitje op Valentijnsdag naar het Hoge Noorden is nu al een klassieker te noemen! Op Zaterdag 14 februari vertrekt de bus vanaf station Gouda om 09.30 uur richting Veenhuizen (bekend van het boek Het Pauperparadijs). We zullen onderweg in Utrecht en Zwolle deelnemers oppikken. Rond 12.00 uur komen we aan bij Brouwerij Maallust. We beginnen met een stevige lunch waarna we een rondleiding krijgen in de brouwerij en ook met een boevenbus de voormalige strafkolonie gaan bezichtigen. Uiteraard gaan we ook de zeer smaakvolle bieren van Maallust proeven. Na afloop heb je de mogelijkheid om kort na te borrelen of te winkelen. Ze verkopen ook eigengemaakte kaas!
Rond 14.30 uur stappen we weer in de bus op weg naar de leukste kroeg van Groningen. Hier komen we om 15.00 uur aan. De brouwers van Bax Bieren uit Groningen wachten ons daar op. Drie bieren krijgen we te proeven en tot 18.00 uur blijven we er naborrelen. Alleen naborrelen (keuze uit een paar honderd bieren) is voor eigen rekening, bitterballen zitten in de prijs!

download (9)
Een van de beste brouwerijen van Nederland op een zeer bijzondere locatie!

De kosten voor dit uitje bedraagt slechts € 65,00. Dit is inclusief vervoer, lunch, proeverij en rondleiding bij brouwerij Maallust te Veenhuizen en inclusief drie proefglazen Baxbier bij de Koffer en de hele middag hoogwaardige cafésnacks. Eventuele eigen aankopen bij Maallust en het naborrelen bij De Koffer zijn voor eigen rekening! Biertrips zorgt nog voor enkele versnaperingen in de bus op de weg terug!

20141003_163331

Koop vandaag nog je kaarten voor deze bieruitjes en neem al je (bier)vriendjes en vriendinnetjes mee! Woon je op de route? Laat het ons weten we pikken je gewoon op!

Voor beide uitjes geldt een maximum van 50 deelnemers!

Koop HIER uw kaartjes.

Let op! Betalen met iDEAL kan voorlopig alleen via een PC of Laptop. Binnenkort ook gewoon met je mobiel!

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.