Zythos Bierfestival Leuven 2015

 

In het laatste weekend van april, voor de echte Belgische bierliefhebbers, organiseert Biertrips een uitje naar een van de mooiste Bierfestivals van Europa. Op Zondag 26 april gaan we geheel verzorgd, en aan een scherpe prijs mannekes en vrouwkes, naar het wonderschone Leuven. We vertrekken vroeg, Amsterdam 9.00 uur, Utrecht 9.30 uur en Eindhoven 10.45 uur, en komen rond 21.30 uur (Utrecht) voldaan weer aan. We gaan bierproeven aan Belgische prijzen. Proefglazen voor één euro!!! Meer hoeft een rasechte Hollander niet te weten om met ons op reis te gaan. Kaarten voor dit uitje zijn direct te boeken via onze site en kosten maar € 37,50 p.p. Dit is inclusief vervoer in luxe touringbus, entree festival en 7 jetons! 

KOOP HIER UW KAARTEN!!!

images (33)
kans op verdwalen is gelukkig erg groot

 

 

106 bekende en minder bekende Belgische Brouwers, meeste brouwers zijn zelf aanwezig, zorgen ervoor dat we niet omkomen van de dorst. HIER de voorlopige lijst van brouwers. Wat dacht je van namen als Alvinne, De Dochter van de Korenaar, De Halve Maan, Het Anker, De Struisse Brouwers, Vliegende Paard Brouwers en natuurlijk niet te vergeten Thuisbrouwerij De Vierkante Meter, en vele, vele anderen.

images (7)
Keuze uit ongeveer 500 bieren van meer dan 100 brouwers! Dit komt in de buurt van het paradijs!

 

 

Dit uitje gaat door vanaf 35 deelnemers! Bij minder deelnemers krijgt iedereen zijn geld terug. Exacte opstapplaatsen mailen we je een aantal dagen voor de trip!

Betalen met iDEAL? Kan via uw pc of laptop!

 

 

 

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.