Agenda 1e kwartaal 2015

In de pijpline bevinden zich momenteel enkele zeer interessante bieruitjes. Wat dacht je van een daguitje naar Gulpen (Gulpener) en Maastricht (café Frape) of naar Veenhuizen (Maallust) en Groningen (De Koffer). Geheel verzorgde daguitjes waarbij we een top-brouwerij combineren met een speciaalbiercafé waar we een aantal uurtjes naborrelen. Zowel Ronny van De Koffer als Peter van Frape hebben beloofd dat we enorm verwend worden met unieke bieren! Wederom alles voor een zeer zacht prijsje. Voor de kerst lees je op onze site de exacte gegevens en kan je alvast boeken!!!

20141003_163341
Een van de vele bierlijsten van De Koffer in Groningen

 

Maar dat is niet alles wat we gaan doen. In januari organiseert Biertrips i.s.m. Café De Goudse Eend de eerste Jever-Partie! Je leest het goed. Met 50 personen aan de Jever Pils in de nu al legendarische Goudse Eend, dat kan alleen maar een succes worden! Entree een tientje, waar je twee jevertjes voor krijgt en de hele avond culinair met bitterballen wordt verwend! De rest van de avond genieten we van nog meer Jevertjes en de vele andere bieren van De Eend. Daarnaast geeft iedere deelnemer een verzoeknummer door zodat we gegarandeerd zijn van goede muziek…Hopen we. Datum en tickets voor dit evenement vind je voor de kerst op onze site. Bij succes wordt dit evenement regelmatig herhaald en gaan we er ook het land mee in.

20141204_140527
Een goddelijk pilsje!

 

Maar voor wie niet zo lang kan wachten organiseert Biertrips.nl  zeer binnenkort een kroegentocht door Amsterdam o.l.v. Ali Yavuz. Wij zullen bijzondere bieren gaan proeven In De Wildeman, Het Arendsnest, De Prael en The Beer Temple. Ook zuillen we bij Dwars gaan tafelen met bijpassende biertjes. Bij genoeg animo (minimaal 10 deelnemers) gaan we Zaterdag 27 december en/of Zaterdag 10 januari op kroegentocht! Exacte kosten volgen spoedig maar zullen naar alle waarschijnlijkheid tussen de € 60,00 en de € 75,00 per persoon bedragen. Dit is inclusief tafelen bij Dwars en exclusief vervoerskosten (trein). Vooraanmelden kan vanaf heden. Stuur ons een mail en laat weten met hoeveel mensen je meewilt.

 

download (4)
In De Wildeman, misschien wel het mooiste café van Amsterdam!

 

images
De parel van de Wallen!

 

download (6)
30 toppers op de tap. Van de Beer Temple krijg je nooit genoeg!

 

download (8)
Bij elk gerecht een bijpassend biertje!

 

arendsnest2
Arendsnest! 30 nederlandse bieren op de tap en enkele honderden op fles!

 

 

Biertrips begint het jaar goed. Zorg dat je erbij bent!!!

 

 

Tekst: A Yavuz

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.