Tweede Biertrip!?

Volgend jaar gaan we uiteraard volop Biertrippen! Het tweede bieruitje van Biertrips.nl met luxe touringbus zal gepland worden in februari; de exacte data maken we eind december bekend. Waar deze reis naartoe gaat wordt mede door jou bepaald. Wij hebben twee waanzinnig leuke uitjes in gedachten. Het uitje waar de meeste mensen enthousiast over zijn, gaan we in februari organiseren. De keuze is niet mis!!!

 

Biertrip A: Hoge-Noorden

 

Eerst een bezoek aan brouwerij Maallust te Veenhuizen, waar we een rondleiding krijgen met aansluitend een proeverij van hun heerlijke brouwsels (eventueel met een hapje erbij). Dan een half uurtje doortuffen naar de stad Groningen waar we gaan naborrelen bij Speciaalbiercafé De Koffer. Dit is een kroeg waar je je snel thuisvoelt, en waar ze genoeg keuze aan heerlijke speciaalbieren hebben.

20141003_163341
Een van de drie bierlijsten van De Koffer!!!

 

download (7)
In voormalige strafkolonie Veenhuizen bevindt zich nu Brouwerij Maallust. Geen straf om dit te mogen bezoeken.

 

Biertrip B: Diepe-Zuiden

 

We bezoeken de brouwerij van Gulpener in Gulpen voor een rondleiding met een aansluitende proeverij in hun proeflokaal. Voldaan gaan we daarna naar een van de mooiste dorpen van ons land, Maastricht! Hier gaan we naborrelen bij café Frape, van Francine en Peter. Dit is een kroeg die je meegemaakt moet hebben. Een echte bedevaartsoord voor speciaalbierliefhebbers!

 

20140924_121554
550 bieren op voorraad moet volgens mij genoeg zijn om gezellig te kunnen naborrelen!

 

images (19)
Na een rondleiding bij de brouwerij aan de overkant heerlijk aanschuiven voor een proeverij!

 

Laat ons weten via facebook, of door op dit bericht te reageren, welk bieruitje jouw voorkeur heeft! De kosten voor beide reizen zullen tussen de € 50,00 en € 60,00  per uitje bedragen! Meer info hierover volgt eind december. Let op!!! Uit alle reactie loten we een winnaar die helemaal gratis meegaat!

 

 

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.