Oktoberfest München 16-18 Sept.

Samen met onze partner V-incentive reizen uit Haarlem organiseren we een zeer goed verzorgd reisje naar de Oktoberfesten in München. Voor slechts € 299,- kan je mee met onze touringbus die festivalgangers oppikt te Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. Mis dit feestje niet en reserveer je plek in de bus door €60,- aan te betalen. Meer info onderaan dit bericht. 

reuters_germany_oktoberfest_22Sep12-975x557

16 september laat in de avond vertrekt onze bus, bij genoeg en tijdige animo meerdere bussen, richting Zuid Duitsland. In de loop van de ochtend komen we aan bij ons hotel te München. Daar kunnen we onze spullen kwijt waarna we met de touringbus gaan naar Die Theresienwiese. 

wiesn

De ochtend en middag is het programma vrij. Bezoek de vele biergartens en maak kennis met bezoekers uit de hele wereld. Natuurlijk raden we je aan om een stevige en vette bodem te leggen en vast wat in te drinken want om 18.30 word je verwacht aan onze gereserveerde tafels in de Löwenbraukeller aan de Stiglmmaierplatz, ongeveer 1500 meter van de Theresienwiese. 

0,,17936793_303,00

Naast een gereserveerde plek ook voor alle deelnemers 2 liter bier want zonder dorst hoef je dit uitje niet te boeken. In deze Keller vindt het leukste feest van het festival plaatst. Om 22.00 uur gaan de andere zalen van deze Keller open waar dan die Almdulder Oktoberfest After Party van start gaat en pas eindigt in de ochtend. Toegangskaarten voor dit te gekke feest zijn inbegrepen. 

GettyImages-455771610-640x480

Op eigen gelegenheid kan je met de metro of taxi terug naar het hotel waar we de volgende ochtend na een verfrissend ontbijt, weer op weg gaan naar Holland. Nagenietend in de bus heb je tijd genoeg om een excuus te verzinnen waarom je de Maandag vrij neemt. Prosit!!!

Betaal pp €60,- aan om plekken te reserveren. Ga naar de rubriek Trips en dan naar Oktoberfest. Dit kan tot uiterlijk 1 Mei!!! Wees er snel bij want we gaan maar met één bus. Na aanbetaling ontvangt u de factuur van onze partner V-incentive reizen voor het restant. Tot 15 augustus heeft u de tijd om die te voldoen!!!

 

Deel dit artikel

Reageren is niet mogelijk.