Bieruitje Utrecht 12 December!!!

Om te vieren dat we het al een jaartje volhouden organiseren we wederom een zeer compleet bieruitje op zaterdag 12 december in het historische hart van Utrecht. Rondom de Oude Gracht in kerstsferen bezoeken we knusse en mooie biercafes met heerlijk eten en uiteraard drinken.

De Bierverteller
De Bierverteller

 

Op het programma staan proeflokaal De Drie Dorstige Herten, Belgisch Biercafé Olivier, Kafé België en café De Rat. Daarnaast op een nader te bepalen locatie een proeverij verzorgd door de Bierverteller.

Het knusse De Drie Dorstige Herten
Het knusse De Drie Dorstige Herten

 

We beginnen de dag met een grote Vlaamse frites voordat we een Belgische rakker nemen in Olivier. Vervolgens een proeverij verzorgd door de Bierverteller om daarna in Kafé België lekker te eten en drinken. Daarna een kleinere proeverij in het knusse De Drie Dorstige Herten om af te sluiten in café De Rat. En alles op kruipafstand!!!

Het uitje begint om 13.00 uur bij Manneke Pis aan de Vredenburgplein vlak bij de ingang van Hoog Catharijne, om de hoek van Belgisch Biercafé Olivier en eindigt in café De Rat rond 20.00 uur. Hier kan je tot de volgende ochtend naborrelen. 

Laat ons snel weten of je aansluit op Zaterdag 12 december door ons te MAILEN 

Eten en drinken in Kafe België
Eten en drinken in Kafe België

 

Kosten van dit uitje zal maximaal €65,00 bedragen. We maken wederom een gezamelijke pot!!!

 

Tekst: Ali Yavuz

Deel dit artikel

Reageren is niet mogelijk.